Gratis verzending vanaf €40,-

Schoenen zijn allang niet meer zomaar schoenen, ze horen bij je identiteit, bij je look en bij wie je bent. Toch zien wij veel dat er weinig aandacht wordt besteed aan je waardevolle kicks. De persoonlijke waarde van schoenen veranderd en deze nieuwe manier vraagt om een nieuwe aanpak. Met FootBoost kun je je schoenen de aandacht geven die ze verdienen.

Clean, Protect & Refresh.

Yes, that’s who we are! FootBoost is een sneakercleaner merk gericht om je favoriete schoenen een boost te geven. Onze producten zorgen ervoor dat je je schoenen kan reinigen, beschermen en verfrissen. Met onze unieke formule en hoge kwaliteitseisen zorgen we ervoor dat je onze missie kunt vervullen; zorgen dat jij zo lang mogelijk met je favoriete schoenen kan doen door ze te boosten met onze producten. 

FootBoost zorgt ervoor dat jij je ding met je sneakers kan doen, je schoenen dragen op alle momenten van de dag en met iedere gelegenheid. FootBoost is ontstaan door het ongemak dat schoenen een korte levensduur hebben als ze niet onderhouden en veel gedragen worden. Met dat probleem zijn wij gaan zoeken naar de oplossing! De oplossing waarvan we iedereen willen overtuigen zodat je gemakkelijk, betaalbaar en efficiënt je schoenen kan boosten. Are you in!?

schoenpoets,footboost
schoenpoets,footboost
schoenpoets,footboost