Gratis verzending vanaf €40,-

RETOUREN

Na het ontvangen van de FootBoost producten ben je misschien van gedachten veranderd. Dan heb je de mogelijkheid om de FootBoost producten te retourneren. Wij hebben een aantal regels waaraan onze retouren moeten voldoen:

Retouren FootBoost
  1. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je FootBoost producten in of omruilen. Je kunt dan kiezen voor een ander product, of je kiest voor een terugbetaling van je aankoopbedrag.
  2. Je kunt de FootBoost producten alleen terugsturen als deze in de originele staat, onbeschadigd en ongeopend zijn.
  3. Vergeet niet om ons retourformulier (ofwel het herroepingsformulier) in te vullen en mee terug te sturen met de retourzending. Je kunt op het formulier ook omschrijven om welke reden je de FootBoost producten terugstuurt, maar je bent daartoe niet verplicht. Wij stellen het op prijs als je het wel doet, dit helpt ons namelijk om onze sokken of onze service verder te verbeteren.
  4. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor eventuele vervangende producten nemen wij voor onze rekening.

Retouradres

De retourzending mag je terugsturen naar het volgende adres:

FootBoost
Rector Thomassenstraat 11B
5987 AE, EGCHEL
Nederland

Zodra jouw retourzending bij ons binnen is, wordt deze door ons zo snel mogelijk in behandeling genomen. Je krijgt dan jouw aankoopbedrag teruggestort, of wij sturen een vervangend product toe.

TIP: Schrijf het retouradres op een los stuk papier en plak deze over het oude adreslabel heen.

TIP: Stuur ons ook een e-mail met de melding dat je de FootBoost producten hebt geretourneerd. Vermeld daarbij ook het bestelnummer. De e-mail kan je sturen naar: info@footboost.eu.

Retourformulier

Download hier het Retourformulier