Gratis verzending vanaf €40,-

Verzenden

WIJ VERZENDEN JOUW BESTELLING BINNEN 1 WERKDAG

Na het plaatsen van jouw bestelling op onze webshop, ontvang je een e-mail. Deze e-mail is een bevestiging dat jouw bestelling bij ons is ontvangen en bevat een unieke bestelnummer. Wij vragen altijd naar dit bestelnummer wanneer je vragen hebt over je bestelling, zodat wij je sneller kunnen helpen. Bewaar de e-mail dan ook goed, want daarin zie je ook een overzicht van de door jouw bestelde producten.

Wij verzenden jouw bestelling altijd binnen 24 uur. Wanneer jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvang je van ons een nog een e-mail ter bevestiging. Jouw bestelling wordt dan verzonden naar een door jouw opgegeven adres. Dit kan jouw huisadres zijn, maar ook jouw werkadres of een ander adres. Het is niet mogelijk om de bestelling te laten bezorgen op een afhaalpunt.

Tip: Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, controleer dan altijd eerst of de mail is binnengekomen in de map ‘ongewenste e-mail’ (ook wel de spamfolder genoemd).

Verzendkosten & Levertijden

Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen (met uitzondering van feestdagen) geleverd. Alle bestellingen via onze webshop worden in Nederland bezorgd door onze partner PostNL. Wij verzenden onze pakketten op dit moment alleen binnen Nederland, de verzendkosten bedragen €4,95.

Extra bericht: In deze bijzondere tijden informeren wij jou graag over de bezorging van de bestellingen. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Om de verdere spreiding van het virus te voorkomen heeft onze partner PostNL enkele maatregelen genomen. Zo worden pakketten niet meer overhandigd, maar worden ze op de grond klaargezet en wacht de bezorger totdat je deze in ontvangst neemt. Door de extra drukte die is ontstaan kan het voorkomen dat de bestellingen niet binnen de levertermijn worden geleverd door PostNL. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Volg je bestelling

Wanneer jouw FootBoost producten ons magazijn verlaten, ontvang je een e-mail. Deze e-mail bevestigt dat jouw bestelling is afgerond en verzonden. Hierin staat ook een link met een PostNL Track & Trace code. Via deze link kan je jouw pakket online volgen.